Αναφέρονται Ασθένειες 2019

Αναφέρονται Ασθένειες 2019

Μερικά πράγματα που επηρεάζουν τη ζωή σας περισσότερο από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το 2019 Gordon Conference on Νευροτροφικός Μηχανισμών στην Υγεία και την Ασθένεια θα καλύψει τις τελευταίες εξελίξεις στην νευροτροφικός παράγοντας βιολογία, από τις θεμελιώδεις ιδέες στη σηματοδότηση και κυτταρικής βιολογίας για καινοτομίες στην μεταγραφική εφαρμογές. Νευροτροφικός παράγοντες (συμπεριλαμβανομένων νευροτροφίνες, neuregulins, FGFs, IGFs, GDNF, PDGF, κυτοκίνες, Σκαντζόχοιροι, και Θέλει) να παίξει κριτικά σημαντικό ρόλο στη νευρογένεση, νευρωνική επιβίωση και το θάνατο, axon και δενδριτών σταθεροποίηση και το κλάδεμα, τη συναπτική πλαστικότητα, εμμυέλωσης, κύκλωμα ανάπτυξη και συμπεριφορά. Κατά τα τελευταία αρκετά χρόνια, έχει γίνει όλο και περισσότερο αναγνωρίζεται ότι neurotrophin σηματοδοτικών μηχανισμών που παίζουν κρίσιμους ρόλους σε μια σειρά από ανθρώπινα αναπτυξιακές διαταραχές, ψυχιατρικές διαταραχές των ενηλίκων, καθώς και σε νευροεκφυλιστικές ασθένειες. Θεραπείες που εκμεταλλεύεται τη γνώση του νευροτροφίνη βιολογία είναι τώρα σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους για τους όρους που κυμαίνονται από χρόνιο πόνο, την ασθένεια Alzheimer και τον καρκίνο.

Ωστόσο, το φυσικό και το πιο πιθανό χημική μετατροπή των διατροφικών LA θα μετατρέπεται σε Αραχιδονικό οξύ, 20 άνθρακα μακράς αλύσου λιπαρό οξύ που βρίσκεται επίσης σε ζωικά προϊόντα, ειδικά το κόκκινο κρέας, τα γαλακτοκομικά και τα αυγά. Το αραχιδονικό οξύ (AA) θα οδηγήσει σε PG2 σειρά χημικών μεσολαβητών, η οποία είναι προ-φλεγμονώδη δράση, συμβάλλουν στη συσσώρευση των αιμοπεταλίων και αυξημένη συστολή των αγγείων. Η συσσώρευση των αιμοπεταλίων και σκάφη αλλαγές αν, επίσης, σε συνδυασμό με την κακή διατροφή - η οποία θα ευνοεί τη χαμηλή θρεπτικά συστατικά και τα υψηλά λιπίδια του αίματος - μπορεί να συμβάλλουν σε αυξημένο κίνδυνο ΚΑΝ. AA μπορεί επίσης να δημιουργήσει θρομβοξάνες από τις 2 σειρές, ειδικά θρομβοξάνης A2 (TXA2), το οποίο είναι ένα πιο ισχυρό αγγειοσυσταλτικό και προωθεί τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων. Επιπλέον, eicosanoid μεταβολιτών από AA, όπως η προσταγλανδίνη E2 (PGE2), το λευκοτριένιο Β4, 12-hydroxyeicosatetraenoic οξύ και TXA2 όλα έχουν θετικά συνδέονται με καρκινογένεση.

φάρμακα συμβουλές για την υγεία

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν ικανοποιητικές θεραπείες για ασθένειες που προκαλούνται από το μιτοχονδριακό DNA μεταλλάξεις, και οι περισσότεροι από αυτούς είναι περιορισμένη για την υποστήριξη συμπτωματική θεραπεία, όπως, αντιεπιληπτικά φάρμακα, τον έλεγχο της ενδοκρινικής δυσλειτουργίας και χειρουργική θεραπεία. Προκειμένου να λύσει το πρόβλημα του μεγάλου αριθμού των ελεύθερων ριζών σε ασθενείς με μιτοχονδριακή αναπνευστική αλυσίδα δυσλειτουργία, η κύρια θεραπεία είναι να χρησιμοποιήσετε κάποιο αντιοξειδωτικό φάρμακα, όπως το συνένζυμο Q10 και N ακετυλοκυστεΐνη. Αν και οι μελέτες έχουν δείξει ότι το συνένζυμο Q10 μπορεί να είναι αποτελεσματική στη νόσο του Πάρκινσον και του Friedreich αταξία, στερείται μακροχρόνιας μεγάλης κλίμακας κλινικές αποδείξεις. Λόγω του πολυμορφισμού και της ετερογένειας του μιτοχονδριακού γονιδιώματος, η γονιδιακή θεραπεία για τις μιτοχονδριακές ασθένειες που έχει προκύψει, όπως η μετατροπή του μεταλλαγμένου mtDNA σε κανονική πυρηνικό DNA από τη μη ευθυγράμμιση ή η διόρθωση του μιτοχονδριακού DNA, μεταλλάξεις, με την καθιέρωση της ειδικής endonuclease, κ. λπ. Επιπλέον, η μιτοχονδριακή νόσο μπορεί να μειωθεί με τη γενετική συμβουλευτική και προγεννητικός έλεγχος.

Η επιστήμη visioning είναι μια διεπιστημονική προσπάθεια που γεφυρωθεί επιστημονικών κλάδων για να αναπτύξουν μια συντονισμένη έρευνα όραμα για τη βελτίωση της υγείας και τη μείωση της νόσου σε πληθυσμούς εμπειρία ανισότητες στον τομέα της υγείας , π. χ., οι φυλετικές και εθνοτικές μειονότητες, κοινωνικά ή οικονομικά μειονεκτούντων πληθυσμών, υποεξυπηρετούμενες αγροτικών πληθυσμών, και με βάση το φύλο και τις μειονότητες. NIH υποστηρίζει η νέα έρευνα βέβαια που περιγράφονται στα άρθρα αυτά και θα χρησιμοποιούν τις στρατηγικές που αναπτύχθηκαν για να καθοδηγήσει την εφαρμογή του NIH Στρατηγικό Σχέδιο για την Μειονότητα της Υγείας και Ανισότητες στον τομέα της Υγείας, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Η επιστήμη που θα έρθει από την προώθηση αυτών των στρατηγικών, θα βοηθήσει NIMHD όραμα—μια Αμερική στην οποία όλοι οι πληθυσμοί θα έχουν ίσες ευκαιρίες να ζήσουν μακρά, υγιή και παραγωγική ζωή.

Αν και υπάρχει μια ακμάζουσα σώμα της εργασίας που προσπαθεί να αναλύσει την έννοια της ασθένειας - όπως θα δούμε σε λίγο - άλλοι θεωρητικοί διαφορά με τις προοπτικές για μια επιτυχημένη ανάλυση της έννοιας της νόσου.

Schwartz (2007) υποστηρίζει ότι οι βιοϊατρικές επιστήμες δεν μοιράζονται μια γενική έννοια της ασθένειας που είναι αρκετά συνεκτικές να αναλυθεί. Συνιστά βλέποντας τις προτεινόμενες αναλύσεις, όπως η εισαγωγή νέων εννοιών των ασθενειών που σχετίζονται με την τρέχουσα χρήση αλλά δεν δεσμεύεται από αυτήν. Έννοιες τόσο εισήγαγε μπορεί να λειτουργήσει σε ορισμένες έννοιες, αλλά όχι τους άλλους, και διαφορετικές έννοιες της νόσου μπορεί να είναι απαραίτητη για διάφορους ιατρικούς σκοπούς.
Hesslow (1993) υποστηρίζει ότι οι ασθένειες δεν είναι ενδιαφέρουσες θεωρητικές οντότητες στην ιατρική και είναι άσχετες με τις περισσότερες κλινικές αποφάσεις. Αυτά επικεντρωθεί στο πώς να βελτιώσει την κατάσταση του ασθενούς και δεν πρέπει να εξαρτάται από μια απόφαση της νόσου.